Min.15 personen en 1 menu per tafel.
Menu aan € 48 per persoon |
---|
Menu 1 |
Kroketten van Iberico |
Lamskroontje met tijmsaus, warme groeten en gratin |
Tiramisu met speculaas |
Menu 2 |
Carpaccio van zwaardvis |
Lotte met preisaus en opgevulde aardappel met bieslookpuree |
Appeltaartje met karamel en vanilleijs |
Menu 3 |
Sint-jacobsvruchten met fijne groenten en witte wijnsaus |
Eendenborst met tijm- en honingsaus |
Vanille bavarois met coulis van rood fruit |
Menu 4 |
Scampi met fijne groenten en zacht getomateerde currysaus |
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus |
Millefeuille met mascarpone en frambozen |
Menu 5 |
Tartaar op Italiaanse wijze |
Op vel gebakken kabeljauwhaasje, mousseline en grijze garnalen |
Trio van chocolademousse |
Menu 6 |
Kroketten van kreeft |
Varkenshaasje op grootmoeders wijze |
Triffle met rood fruit |
Menu 7 |
Bisque van kreeft |
Chateaubriand met rode wijnsaus |
Triffle van Baileys |
Menu 8 |
Bisque van kreeft |
Opgevulde kwartel met portsaus |
Mousse van speculaas |
Menu 9 |
Opgevulde tongrolletjes met waterkerssaus |
Ossobuco met tagliatelle |
Koude Sabayon met fruitige toets |
Menu 10 |
Gelakt buikspek op Aziatische wijze |
Varkenswangen met fris slaatje |
Dessertbordje |