Bisque van kreeft€ 8,00
Klein vissoepje€ 12,00
Pompoensoep met kruidenkaas€ 6,00
Wildconsommé€ 8,00
Wortelsoepje met kokosmelk€ 6,00
Witloofsoep met zalmsnippers€ 6,00
Menu aan € 36 per persoon |
---|
Menu 1 |
Duo kaas- en garnaalkroketten |
Kalfsblanquette |
Duo van chocolademousse |
Menu 2 |
Courgettesoep met zalmsnippers |
Kalkoenfilet met champignonsaus |
Tiramisu |
Menu 3 |
Pompoensoep met kruidenkaas |
Varkenshaasje met saus op grootmoederswijze |
Lady di |
Menu 4 |
Slaatje gerookte zalm |
Victoriabaars met preisaus |
Witte dame |
Menu 5 |
Scampi met boursinsaus |
Balletjes in tomatensaus |
Panna cotta met rood fruit |
Menu 6 |
Buideltje van gerookte zalm met appel, grijze garnalen en zure room |
Konijnenbillen met mosterd en palm |
Rijstpap |
Menu aan € 46 per persoon |
---|
Menu 1 |
Glas cava |
Witloofsoep met zalmsnippers |
Konijnbillen met mosterd |
Duo chocolademousse |
Koffie |
Menu 2 |
Glas cava |
Opgerolde pladijsfilet met dillesaus |
Kalkoenfilet met grootmoederssaus |
Witte dame |
Menu 3 |
Glas cava |
Rundscarpaccio |
Pangasiusfilet met witloofsausje |
Tiramisu |
Menu 4 |
Glas cava |
Wildpaté |
Koninginnenhapje |
Appelstrudel |
Menu 5 |
Glas cava |
Scampi met currysaus en fijne groenten |
Stoofvlees van varkenswangetjes |
Flan caramel |
Menu 6 |
Glas cava |
Carpaccio van zalm |
Lamsnavarin |
Rijstpap |
Menu aan € 46 per persoon |
---|
Menu 1 |
Kreeftenkroketten |
Wortelsoep met kokosmelk |
Lamsfilet met couscous en warme groenten |
Tiramisu met appeljenever en gekarameliseerde appelen |
Menu 2 |
Ganzenlever met uienconfituur |
Kabeljauwhaasje met groenten en mosterdsaus |
Trifle van rood fruit, mascarpone en witte chocolade |
Koffie |
Menu 3 |
Tataar op Italiaanse wijze |
Cappuccino van kreeft |
Coq au vin |
Witte chocolademousse met frambozencoullis en crumble van speculaas |
Menu 4 |
Sint-jacobsvruchten met fijne groenten en witte wijnsaus |
Eendenborstfilet met honingsaus |
Panna cotta met amaretto en amandelschilfers |
Koffie |
Menu 5 |
Wildpastei |
Hertenfilet op z’n winters (seizoensgebonden) |
Dessertenbordje |
Koffie |
Menu 6 |
Op vel gebakken grietfilet met zacht getomateerde currysaus |
Parelhoenfilet met fine champagne |
Millefeuille met mascarpone en frambozen |
Koffie |
Menu 7 |
Carpaccio van tonijn |
Agnus beef surf en turf |
Trio van sorbet met fruit en cava |
Koffie |