Onze feestmenu's

Bisque van kreeft€ 8,00
Klein vissoepje€ 12,00
Pompoensoep met kruidenkaas€ 6,00
Wildconsommé€ 8,00
Wortelsoepje met kokosmelk€ 6,00
Witloofsoep met zalmsnippers€ 6,00
Rundstartaar op italiaanse wijze€ 14,00
Scampi fritti€ 12,00
Scampi met fijne groenten en currysaus€ 13,00
Slaatje gerookte eendenborst met mangosaus€ 13,00
Buideltje van gerookte zalm met appel, grijze garnalen en zure room€ 13,00
Opgerolde schartongfilet met witte wijnsaus en grijze garnalen€ 14,00
Opgevulde kwartel met portsaus€ 15,00
Wildpastei met uienconfituur en brioche€ 14,00
Lamskroon met groenten en rozemarijnsaus€ 22,00
Varkenshaasje op grootmoederswijze€ 18,00
Ossenhaas met slaatje€ 22,00
Agnus beef surf en turf€ 24,00
Kabeljauwhaasje met warme groenten en mosterdsaus€ 19,00
Lotte met zeekraal en tomaten€ 22,00
Eendenborst met honingsaus€ 21,00
Tiramisu met speculoos€ 7,00
Witte chocolademousse met frambozen en crumble van speculoos€ 7,00
Triffle van rood fruit, mascarpone en witte chocolade€ 8,00
Trio van sorbet met vers fruit en overgoten met champagne€ 7,00
Dessertenbordje€ 7,00
Menu aan € 30 per persoon
Menu 1
Duo kaas- en garnaalkroketten
Kalfsblanquette
Duo van chocolademousse
Menu 2
Courgettesoep met zalmsnippers
Kalkoenfilet met champignonsaus
Tiramisu
Menu 3
Pompoensoep met kruidenkaas
Varkenshaasje met saus op grootmoederswijze
Lady di
Menu 4
Slaatje gerookte zalm
Victoriabaars met preisaus
Witte dame
Menu 5
Scampi met boursinsaus
Balletjes in tomatensaus
Panna cotta met rood fruit
Menu 6
Buideltje van gerookte zalm met appel, grijze garnalen en zure room
Konijnenbillen met mosterd en palm
Rijstpap
Menu aan € 40 per persoon
Menu 1
Glas cava
Witloofsoep met zalmsnippers
Konijnbillen met mosterd
Duo chocolademousse
Koffie
Menu 2
Glas cava
Opgerolde pladijsfilet met dillesaus
Kalkoenfilet met grootmoederssaus
Witte dame
Menu 3
Glas cava
Rundscarpaccio
Pangasiusfilet met witloofsausje
Tiramisu
Menu 4
Glas cava
Wildpaté
Koninginnenhapje
Appelstrudel
Menu 5
Glas cava
Scampi met currysaus en fijne groenten
Stoofvlees van varkenswangetjes
Flan caramel
Menu 6
Glas cava
Carpaccio van zalm
Lamsnavarin
Rijstpap
Menu aan € 40 per persoon
Menu 1
Kreeftenkroketten
Wortelsoep met kokosmelk
Lamsfilet met couscous en warme groenten
Tiramisu met appeljenever en gekarameliseerde appelen
Menu 2
Ganzenlever met uienconfituur
Kabeljauwhaasje met groenten en mosterdsaus
Trifle van rood fruit, mascarpone en witte chocolade
Koffie
Menu 3
Tataar op Italiaanse wijze
Cappuccino van kreeft
Coq au vin
Witte chocolademousse met frambozencoullis en crumble van speculaas
Menu 4
Sint-jacobsvruchten met fijne groenten en witte wijnsaus
Eendenborstfilet met honingsaus
Panna cotta met amaretto en amandelschilfers
Koffie
Menu 5
Wildpastei
Hertenfilet op z’n winters (seizoensgebonden)
Dessertenbordje
Koffie
Menu 6
Op vel gebakken grietfilet met zacht getomateerde currysaus
Parelhoenfilet met fine champagne
Millefeuille met mascarpone en frambozen
Koffie
Menu 7
Carpaccio van tonijn
Agnus beef surf en turf
Trio van sorbet met fruit en cava
Koffie