Onze suggesties


Voorgerechten
Tapasplank van wild voor 2 pers €26,00
pompoensoep met crème van geitenkaas & Gianciale €9,00
wildkroketten €19,00
Everzwijnpaté met ajuin & vijgenconfituur €22,00
Carpaccio van hert €22,00

Hoofdgerechten
Witloof in de oven €28,00
Stoofpotje van hert € 32,00
Fazantenfilet op Brabantse wijze €35,00
Hertenfilet met wildsaus & winterse groenten € 40,00
Hazenrug harlekijn & winterse groenten €40,00

Desserten
kaasplankje € 10,00
Moelleux van chocolade € 10,00
Millefeuille van kastajecrème € 12,00

Onze suggesties

Tapa : Bordje Iberico ham€ 15,00
Tapa : Lookbroodjes€ 7,00
King krab met look€ 18,00
Vongolé van de chef€ 16,00
Tartaar van rund op Italiaanse wijze€ 16,00
Bouchotmosselen Vg€ 14,00
Sint-Jakobsvruchten met spek tomatenvinaigrette € 16,00
Tussenrib van Holstein€ 25,00
Lotte met fijne groenten en beurre blanc€ 24,00
Bouchotmosselen hfd€ 24,00
Salade van kort gebakken tonijn€ 23,00
Caesarsalade met kip € 19,00
Paardenfilet pur€ 25,00
Vegetarische penne met ricotta€ 17,00
Sorbet van appel met cuberdons van appel€ 7,00
Panna cotta met aardbeien en coulis€ 8,00
Ijs van cuberdons€ 6,00