Onze suggesties

Voorgerechten
Kreeftkroketten € 19,00
Mergpijpen €17,00
Erwtensoep met croutons en spek €8,00
Tartare nouvelle vague (Sint-jacobsvrucht, verse zalm en eendenlever) € 22,00
Sint-jacobsvruchten met preisaus €20,00
Hoofdgerechten
Konijnenbillen met mosterd € 27,00
Eendenborst met warme groenten, kroketten en honing- thijmsaus € 28,00
Zuurkool ( Casselerrib, spek en worst) € 25,00
Ossobuco met tagliatelle € 29,00
Dorade royale met spinazie, mousselinesaus, puree en grijze garnalen €32,00
Desserten
Mousse van speculoos € 10,00
Kaasbordje € 10,00
Moelleux van chocolade € 10,00

Onze suggesties

Tapa : Bordje Iberico ham€ 15,00
Tapa : Lookbroodjes€ 7,00
King krab met look€ 18,00
Vongolé van de chef€ 16,00
Tartaar van rund op Italiaanse wijze€ 16,00
Bouchotmosselen Vg€ 14,00
Sint-Jakobsvruchten met spek tomatenvinaigrette € 16,00
Tussenrib van Holstein€ 25,00
Lotte met fijne groenten en beurre blanc€ 24,00
Bouchotmosselen hfd€ 24,00
Salade van kort gebakken tonijn€ 23,00
Caesarsalade met kip € 19,00
Paardenfilet pur€ 25,00
Vegetarische penne met ricotta€ 17,00
Sorbet van appel met cuberdons van appel€ 7,00
Panna cotta met aardbeien en coulis€ 8,00
Ijs van cuberdons€ 6,00