Onze suggesties

Voorgerechten
Pompoensoep met geroosterde pompoenpitten € 8,00
Kroketten van wild €16,00
Carpaccio van hert €19,00
Gevulde kwartel met portsaus €19,00
Everzwijnpaté € 18,00
Toast met boschampignons € 18,00
Hoofdgerechten
Hertenfilet op z'n winters € 32,00
Stoofpotje van hert en everzwijn € 26,00
Fazantenfilet op Brabantse wijze € 27,00
Hazenrugfilet harlekijn € 33,00
Kabeljauwhaasje op vel gebakken met lamsoor €29,00
Desserten
Gebakken appelen met crumble van speculoos € 10,00
Kaasbordje € 10,00
Moelleux van chocolade € 10,00

Onze suggesties

Tapa : Bordje Iberico ham€ 15,00
Tapa : Lookbroodjes€ 7,00
King krab met look€ 18,00
Vongolé van de chef€ 16,00
Tartaar van rund op Italiaanse wijze€ 16,00
Bouchotmosselen Vg€ 14,00
Sint-Jakobsvruchten met spek tomatenvinaigrette € 16,00
Tussenrib van Holstein€ 25,00
Lotte met fijne groenten en beurre blanc€ 24,00
Bouchotmosselen hfd€ 24,00
Salade van kort gebakken tonijn€ 23,00
Caesarsalade met kip € 19,00
Paardenfilet pur€ 25,00
Vegetarische penne met ricotta€ 17,00
Sorbet van appel met cuberdons van appel€ 7,00
Panna cotta met aardbeien en coulis€ 8,00
Ijs van cuberdons€ 6,00