Onze suggesties

Voorgerechten
Bouchotmosselen € 18,00
Pompoensoep €8,00
Duo wildpaté met uien- en vijgenconfituur €16,00
Carpaccio van hert €18,00
Wildkroketten € 16,00
Hoofdgerechten
Paling in 't groen € 26,00
Hertenfilet op z’n winters € 29,00
Hazenrug “harlekijn” € 30,00
Fazant op Brabantse wijze € 26,00
Wildstoofpotje van hert en everzwijn € 25,00
Bouchotmosselen € 26,00
Desserten
Mousse van speculoos € 10,00
Kaasbordje € 10,00
Moelleux van chocolade € 10,00

Onze suggesties

Tapa : Bordje Iberico ham€ 15,00
Tapa : Lookbroodjes€ 7,00
King krab met look€ 18,00
Vongolé van de chef€ 16,00
Tartaar van rund op Italiaanse wijze€ 16,00
Bouchotmosselen Vg€ 14,00
Sint-Jakobsvruchten met spek tomatenvinaigrette € 16,00
Tussenrib van Holstein€ 25,00
Lotte met fijne groenten en beurre blanc€ 24,00
Bouchotmosselen hfd€ 24,00
Salade van kort gebakken tonijn€ 23,00
Caesarsalade met kip € 19,00
Paardenfilet pur€ 25,00
Vegetarische penne met ricotta€ 17,00
Sorbet van appel met cuberdons van appel€ 7,00
Panna cotta met aardbeien en coulis€ 8,00
Ijs van cuberdons€ 6,00