Onze feestmenu's

Min.15 personen en 1 menu per tafel.

Menu aan € 48 per persoon
Menu 1
Kroketten van Iberico
Lamskroontje met tijmsaus, warme groeten en gratin
Tiramisu met speculaas
Menu 2
Carpaccio van zwaardvis
Lotte met preisaus en opgevulde aardappel met bieslookpuree
Appeltaartje met karamel en vanilleijs
Menu 3
Sint-jacobsvruchten met fijne groenten en witte wijnsaus
Eendenborst met tijm- en honingsaus
Vanille bavarois met coulis van rood fruit
Menu 4
Scampi met fijne groenten en zacht getomateerde currysaus
Parelhoenfilet met fine-champagnesaus
Millefeuille met mascarpone en frambozen
Menu 5
Tartaar op Italiaanse wijze
Op vel gebakken kabeljauwhaasje, mousseline en grijze garnalen
Trio van chocolademousse
Menu 6
Kroketten van kreeft
Varkenshaasje op grootmoeders wijze
Triffle met rood fruit
Menu 7
Bisque van kreeft
Chateaubriand met rode wijnsaus
Triffle van Baileys
Menu 8
Bisque van kreeft
Opgevulde kwartel met portsaus
Mousse van speculaas
Menu 9
Opgevulde tongrolletjes met waterkerssaus
Ossobuco met tagliatelle
Koude Sabayon met fruitige toets
Menu 10
Gelakt buikspek op Aziatische wijze
Varkenswangen met fris slaatje
Dessertbordje