Onze suggesties


Voorgerechten
Erwtensoep met croutons en spek €8,00
Wildkroketten €18,00
Reepastei met ajuinconfituur €20,00
Carpaccio van hert € 21,00
Charcuteriebord van wild €26,00

Hoofdgerechten
Everzwijnworst met savooikoolstoemp en spekjes € 25,00
Stoofpotje van hert €30,00
Fazantenfilet op Brabantse wijze € 32,00
Hertenfilet met jagersaus €38,00
Hazenrug harlekijn € 38,00

Desserten
Kaasbordje € 10,00
Moelleux van chocolade € 10,00
Frangipanetaart met gekarameliseerde peer € 12,00

Onze suggesties

Tapa : Bordje Iberico ham€ 15,00
Tapa : Lookbroodjes€ 7,00
King krab met look€ 18,00
Vongolé van de chef€ 16,00
Tartaar van rund op Italiaanse wijze€ 16,00
Bouchotmosselen Vg€ 14,00
Sint-Jakobsvruchten met spek tomatenvinaigrette € 16,00
Tussenrib van Holstein€ 25,00
Lotte met fijne groenten en beurre blanc€ 24,00
Bouchotmosselen hfd€ 24,00
Salade van kort gebakken tonijn€ 23,00
Caesarsalade met kip € 19,00
Paardenfilet pur€ 25,00
Vegetarische penne met ricotta€ 17,00
Sorbet van appel met cuberdons van appel€ 7,00
Panna cotta met aardbeien en coulis€ 8,00
Ijs van cuberdons€ 6,00